Kort om virksomheden

Om Videbæk Biler

Professionel og høj service

Hos Videbæk Biler ApS sælger vi både til private og erhverv, og vi sørger altid for, at kunden får en god og serviceminded oplevelse hos os. Vi har altid et stort udvalg af brugte biler, så vi har dermed helt sikkert også en bil til rådighed, der falder i din smag. 

Vi er rigtig glade for alle vores gode kunder, hvor vi har mange trofaste kunder fra bl.a. Fjelstervang. Vi har mange kunder fra Videbæk og generelt hele Ringkøbing-Skjern-regionen, og folk kommer til os helt fra bl.a. Hvide Sande og Århus. Vi sælger dog biler til hele Danmark, bl.a. København, hvor vi også har mange kunder, der kommer til os og kører hjem i deres nye, brugte bil.

Hos Videbæk Biler ApS er der altid et stort udvalg af biler at vælge fra, og du er til hver en tid velkommen lige meget hvor i landet, du kommer fra.

På udkig efter ny bil?

Du er altid velkommen til at kontakte Videbæk Biler ApS, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere information eller har interesse i én af vores biler. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning. 

Hold dig opdateret

Du er velkommen til at følge med på vores Facebook-side, hvor vi løbende poster nye opslag om hverdagen hos Videbæk Biler ApS. Du kan bl.a. finde…

Du finder os mellem Herning og Videbæk

… og endnu mere præcist mellem Vorgod-Barde og Havnstrup. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Billedgalleri

I vores galleri finder du billeder fra værkstedet samt et udvalg af vores biler.

Følg os på Facebook

Du er altid velkommen til at følge os på Facebook og få de nyeste opdateringer.

Kontakt os

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en bil.